Restaurant

null

Restaurant

Hotelul Medieval pune la dispoziția musafirilor săi două săli de restaurant cu terase, două saloane și un foișor pentru evenimente restrânse.

Configurația planimetrică la parterul construcției a permis organizarea a două zone de servicii pentru alimentație publică, una pe latura de est a construcției și una pe latura de vest. Pe zona de est a hotelului se situează un restaurant deosebit de elegant, Sala Frumoasei Priveliști cu terasă și Salonul Cavalerilor Templieri, deservite de un bloc de bucătărie, iar pe zona de vest se situează un alt restaurant cu puternică amprentă clasică Sala Regală cu două terase, dintre care una în curtea interioară a hotelului și una în curtea exterioară. De asemenea blocul de bucătării de aici deservește și Salonul de nord precum și Foișorul ca spații pentru evenimente restrânse.

 

Restaurantele Hotelului Medieval sunt alegerea potrivită pentru organizarea diferitelor evenimente importante din viața dumneavoastră, atât personale cât și de afaceri. Stilul clasic elegant și rafinat al interioarelor noastre completat de personalul îmbrăcat în costume asortate oferă un plus de originalitate evenimentelor dumneavoastră.

Meniurile oferite pentru orice tip de eveniment cuprind o gamă diversă de preparate.

În ansamblul lucrărilor de consolidare, restaurare, refuncționalizare și punere în valoare a monumentului, spațiile de cazare ale Hotelului Medieval, situate la etajul și mansarda construcției, au fost configurate diferit fără constrângeri ale suprafețelor în 28 de camere, dintre care 1 apartament, 3 camere de lux, 19 double și 3 twin. Lipsa constrângerilor spațiale a permis o funcționalitate precisă în raport cu linia arhitecturală a ferestrelor, permițând realizarea unei imagini arhitecturale clasice de înaltă clasă, completată cu amprenta deosebită a mobilierului, a obiectelor sanitare din componența băilor și a tuturor elementelor de decor. Expunerea perimetrală a ferestrelor permite largi perspective vizuale asupra monumentelor exterioare.

Recepția

În atmosfera clasică a spațiului de primire, doar accesul pe verticală aduce o notă de modernizare prin liftul spațial din sticlă.

null

Galerie foto